Εκθεση Ελλήνων καλλιτεχνών στη Ρώμη – “La grande bellezza”

Η πρώτη φορά που εκθέτω έργα μου εκτός συνόρων.

Στη χώρα που αγάπησα σαν δεύτερη πατρίδα. Ιταλία, Ρώμη , Medina Gallery.

Άξιζε το κάθε λεπτό.

Καινούριοι φίλοι, καλλιτέχνες, εικόνες, τοπία μουσεία ,πλατείες, συντριβάνια …

Όπου κι αν στρέψεις το βλέμμα, υπάρχει κάτι να θαυμάσεις, κάτι να σε εμπνεύσει να σου διδάξει το πόσα όμορφα πράγματα μπορεί να φτιάξει ο άνθρωπος, χρησιμοποιώντας το μυαλό και την φαντασία.

Εργο “La Grande Bellezza”

(67×30×30)

Αφαιρετικό γλυπτό από χαρτί και σύρμα πάνω σε τσιμεντένια βάση με κολάζ.

Το γλυπτό παρουσιάζει τη φιγούρα μιας νύφης που την παίρνει ο Άνεμος ενώ εκείνη προσπαθεί να κρατηθεί από έναν σηματοδότη.Το συγκεντρωμένο πλήθος που παρακολουθεί την ποιητική σκηνή , φωνάζει : “Τί ομορφιά!….Τί μεγάλη ομορφιά!”

Αυτό το έργο,είναι εμπνευσμένο από δύο “κομμένες” σκηνές της ταινίας.Ο σηματοδότης συμβολίζει την πρώτη φορά που γοητεύτηκε ο σκηνοθέτης και αποφάσισε να ακολουθήσει την έμπνευσή του.Η νύφη ως δεύτερη σκηνή, για τον πρωταγωνιστή της ταινίας είναι η πρώτη του αξεπέραστη αγάπη που χάθηκε για πάντα.

Όταν ονειρευόμαστε, μπορούμε να κάνουμε τα πάντα διαφορετικά … φτάνει να κλείσουμε τα μάτια

Εργο “Watching you”

(60×40×3,7)

Ποπ αρτ Πορτρέτο Γυναίκας σε κολάζ με χρώματα ακουαρέλας.

Μια πανέμορφη νέα ηθοποιός κάτω από τα φώτα της σκηνής … φορώντας γυαλιά ηλίου δεν ενοχλείται από τους προβολείς και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ποιον παρατηρεί. Θα ήθελε τόσο να γίνει διάσημη αλλά όχι με κάθε κόστος…γιατί απλά μόνο όταν λέει ναι σημαίνει ναι!!

Εργο “Diabolik Ed Eva”

(50×25×15)

Γλυπτό ποπ αρτ από πηλό και χαρτί σε μικτή τεχνική ζωγραφισμένο με ακουαρέλα.

Εμπνευσμένο από το Κόμικ Diabolic της Angela και Luciana Giusani.Πολυμήχανος διαρρήκτης,ικανότατος να μεταμφιέζεται με μάσκες που τις κατασκευάζει ο ίδιος.Πιστός σε έναν κώδικα τιμής που επιβραβεύει και προστατεύει τους αδύναμους,χτυπώντας τους εγκληματίες. Στο πλευρό του, η σύντροφος της ζωής του Eva Cant.

Ξανθιά,πανέμορφη, θηλυκή και ραφινάτη.

Το γλυπτό παρουσιάζει το ερωτευμένο ζευγάρι που αγκαλιάζεται ενώ παρακολουθεί την ταινία της ζωής του…πού τελειώνει με ένα φιλί.

Στιγμιότυπα από την έκθεση